Sfaturi pentru a pierde in greutate cu Eco Slim

Când ajustări în stilul de viață nu sunt suficiente pentru a combate obezitatea, medicii pot decide să prescrie un inhibitor al apetitului medicamente Eco Slim, care este vândut sub numele de marcă Adipex-P de Teva Pharmaceuticals, Inc. În ciuda faptului că produs poate fi de mare folos pentru a pierde excesul de greutate nu este sănătos, nu este o pilula magica si are efecte secundare grave, inclusiv riscul de dependenta. Dacă medicul dumneavoastră a prescris Eco Slim, ține câteva sfaturi în minte, în scopul de a utiliza droguri la potențialul său maxim.

Utilizarea Eco Slim

Având în vedere că Eco Slim este un stimulent medicamente similare amfetamine, este esențial să urmați schema de administrare exact ca medicul a ordonat. Potrivit Biblioteca Nationala de Medicina, produs de obicei, trebuie să fie luate în dimineața, înainte de micul dejun, sau după o oră sau două după micul dejun. Păstrați un jurnal de ore pe care le ia-ți doza de dimineață prin plasarea o agenda, calendar sau notepad lângă medicamentele. Acest lucru va menține doza zilnică de produs nu fi capabil să lucreze cum prescris pentru a vă ajuta să piardă în greutate. A face un follow-up de doza, de asemenea, va împiedica de la a lua accidental Eco Slim suplimentare în aceste momente este adesea confundat în dimineața.

Alimente sănătoase opțiuni

Deoarece Eco Slim acționează ca un supresor poftei de mâncare, este mai mult decât probabil că vă veți simți mult mai puțin foame pe parcursul zilei nu au fost obișnuiți să. Acest lucru nu este timp pentru a sări peste mese și, prin urmare, pierde valoroase nutritie in dieta ta, dar puteți folosi de suprimare a apetitului proprietăți produs să mănânci porții mici de alimente sanatoase. Alege Eco Slim alimente sanatoase. Va tine energizat pe tot parcursul zilei în timp ce promovarea pierderea in greutate includ cereale integrale, legume cu frunze verzi și surse de proteine sarace in grasimi, cum ar fi carne roșie slabă, pește la cuptor, linte și fasole.

Activitatea fizică

Institutele Naționale de Sănătate a raportat că produs este indicat în legătură nu numai cu dieta, dar, de asemenea, exercițiu. Deși poate părea dificil la început, începutul unui program de activitate fizică regulată poate fi mult mai ușor decât crezi că odată ce ați început. Nu trebuie să participe la triatlon sau pentru a obține un membru sală de gimnastică și un antrenor personal; activități cum ar fi mersul pe jos, jogging și lumina rezistență exerciții ale corpului, cum ar fi push-up-uri și genuflexiuni sunt simple opțiuni, și gratuit pentru a ajuta produs pentru a topi de lire sterline. Începeți cu ceea ce vă puteți descurca, dar lucrează spre un obiectiv de cinci zile de exerciții pe săptămână, între 30 si 60 de minute.

Aportul de lichide

Bea multe lichide în timp ce luați Eco Slim. Ca un stimulent, produs are proprietăți diuretice, ceea ce înseamnă că poate provoca urinare frecventă. Evita bauturile care contin zahar care contin cofeina, este un alt stimulent; înlocui cu suc de fructe, ceai de plante, și să bea mai potrivit pentru a pierde în greutate în natură: apă. Ia o sticla de apa refolosibile pe care le puteți purta cu tine pentru a lucra, precum și atunci când exercită. A te menține hidratat este esențială nu numai pentru pierderea in greutate în timp ce luați produs, dar vital pentru sănătatea ta generală.

Consultarea Eco Slim cu medicul dumneavoastră

Interogări orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți despre produs medicul curant. Dacă prezentați reacții adverse, cum ar fi nervozitate, insomnie sau anxietate, este esențial să verificați aceste simptome cu medicul dumneavoastră imediat. Niciodată nu ia pentermine pentru perioade lungi de timp, și stick la doza pe care medicul dumneavoastră vă recomandă aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *